Contentmarketingbureau en Hubspot-partner Forty7 zoekt een ervaren (B2B) inbound- & contentmarketingspecialist die gedreven wordt door conversie, met een sterk creatief en digitaal DNA.

Als proactief sparringpartner van de klant maakt de inbound marketingstrateeg (IMS) intern de vertaalslag naar Forty7’s clientteam en contentmarketing-redactie. De ideale IMS is in staat zich diep in te leven in de vraagstukken van de klant en formuleert op basis daarvan een effectieve campagneplanning. In deze rol combineer je voorhanden data met een brede, hands-on ervaring in digital marketing, en werk je marketingcampagnes verder uit, realiseer je resultaat en optimaliseer je de funnel voortdurend. De IMS weet hoe je een team betrekt en motiveert en hoe je succesvol samenwerkt met een netwerk aan partners. Je rapporteert activiteiten en resultaten rechtstreeks aan de klant en ondersteunt de accountmanager bij ROI-rapportages.

Activiteiten
 • Ondersteuning van het clientteam bij offertetrajecten en het maken van retainers.
 • Uitwerken van persona-profielen, contentstrategie, contentscan en contentplanning.
 • Uitwerken van (inbound) marketingstrategieën en -campagnes en die bespreken met de klant.
 • Monitoren van de effectiviteit van de activiteiten qua leadgeneration (SEO, traffic) en conversie.
 • Onderhouden van goede relaties met klanten, collega’s en netwerk.
 • Opstellen en bespreken van rapportages met collega’s en de klant

Jouw profiel
Je bent zelfstandig en assertief maar vindt het leuk om in projecten in teamverband te werken. Uiteraard ben je tech-savvy en nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Vanuit die affiniteit en je ervaring heb je een duidelijke visie ontwikkeld op digital marketing in het algemeen, en inbound marketing in het bijzonder. Je vindt het leuk om jouw kennis ook op anderen over te dragen omdat je weet dat je zo effectiever je ambities kunt realiseren.

Eisen
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met contentmarketing.
 • Je hebt aantoonbaar hands-on ervaring met Hubspot.
 • Je bent in staat gelijktijdig meerdere projecten te beheren.
 • Je hebt ervaring als projectleider en kunt omgaan met strakke budgetten en deadlines.
 • Je bent gewend aan klantcontact en hebt feeling met commercie.

Wat biedt Forty7 jou?
Een uitdagende fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een creatieve en gedreven organisatie. Forty7 kent een professionele en informele werkomgeving. Wij bieden je een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden en uiteraard mogelijkheden om je professioneel verder te ontwikkelen. Forty7 is gevestigd in een creatieve hotspot in het centrum van Amsterdam (zie ook www.47knowledgemile.nl)

Reageren en meer informatie
Bel of mail naar Erik Jansen, Chief Digital Officer Forty7 - erik.jansen@forty7.nl - 020 229 5227.

Over Forty7
Forty7, www.forty7.nl helpt organisaties met het vormgeven en realiseren van hun marketingdoelstellingen door slim en effectief gebruik van content. Gericht op contentconversie, omdat het doel van content altijd een vorm van conversie is, een meetbare gewenste uitkomst. Forty7 weet content effectief te maken door haar jarenlange inhoudelijke expertise en slimme technologie te combineren. Forty7 is daarbij strateeg, creatief architect, aannemer of zelfs uitvoerder. Wij bewijzen dat je meer van content mag verwachten. Die ambitie durven wij aan omdat wij alle aspecten van contentmarketing, conversie, concepting, communicatie, campaigning en creatie in eigen huis hebben. Digitaal en offline. En steeds vaker inbound.
Forty7 maakt onderdeel uit van Zhomer Media Business (www.zhomer.nl)