Digital Marketeer bij Forty7 – the conversion agency
In de functie van Digital Marketeer ben je de spil tussen merk, product en campagnes. Je zorgt ervoor dat, op basis van de strategische doelstellingen, je het team betrekt en optimaal inzet in de uitrol van alles dat jouw verantwoordelijkheden raakt (denk hierbij onder andere aan bereik en conversie). Op deze plek ben je de cruciale spil in de marketing organisatie. Hierbij is het belangrijk dat je uit kunt zoomen en het totaalproces kunt overzien, zonder dat je direct de operatie in duikt.

Wat ga je doen?
Je signaleert proactief nieuwe mogelijkheden die bijdragen aan het behalen van je doelen. Je denkt Lean en vanuit klantpersona’s zodat je de customer journey kunt mappen en optimaliseren. Verder ben je verantwoordelijk voor:
  • Het bepalen van de segmentmarketing- en campagneplannen;
  • Het plannen en realiseren van in- en outbound (online) campagnes op dagelijkse basis en aan de hand van buyer persona’s;
  • Het creëren en beheren van campagnerapportages voor de monitoring en evaluatie van jouw eigen campagnes.
     
Wie ben jij?
Je bent naast een doener en een teamplayer ook een inspirator op Digital Marketing gebied. Je weet dat Marketing slimmer en efficiënter kan, bijvoorbeeld door Marketing Automation. In deze functie heb je namelijk een voorbeeld- en een leiderschapsrol als het gaat om Digital Marketing. Je vindt dat fouten maken mag, zolang je er maar van leert. Heb je daarnaast een sterk analytisch vermogen, ben je resultaatgericht en neem je graag het initiatief? Dan ben jij de Digital Marketeer die wij zoeken!

Kennis en ervaring:
  • Minimaal 3 jaar ervaring in (digital) analytics, in- en outbound marketing, search engine marketing (SEM), digital customer journeys en buyer persona’s;
  • Ervaring met Marketing Automation en Contentmarketing
  • Ervaring met het aansturen van een projectteam
  • Kennis van het leadscoringmodel en leadnurtering.

Interesse? Stuur een berichtje naar steven.hendriks@forty7.nl!