Scripta en Forty7 fuseren en gaan verder als Forty7 onder leiding van nieuwe directie
 

Met ingang van 1 december is het contentmarketingbureau Scripta gefuseerd met conversion agency Forty7. De nieuwe naam is Forty7. Het technologiebedrijf Xingo Software wordt eveneens onderdeel van Forty7. Bij de nieuwe combinatie werken ongeveer 50 medewerkers.

Forty7 wordt vanaf 1 december geleid door de nieuwe directie bestaande uit:

  • Maarten Timmers Verhoeven, Managing Director
  • Erik Jansen, Digital Marketing Director
  • Andries van Oers, Conversion Director

De huidige Managing Director van Scripta David Vink is per 1 december teruggetreden en verkoopt zijn aandelen Scripta aan Zhomer.

Forty7 helpt organisaties met het vormgeven en realiseren van hun marketingdoelstellingen door slim en effectief gebruik van content. Gericht op contentconversie, omdat het doel van content altijd een vorm van conversie is, een meetbare gewenste uitkomst. Een nieuwe klant, een aanvraag (lead), een gedeelde mening of beter begrip van een product. Forty7 weet content effectief te maken door haar jarenlange inhoudelijke expertise en slimme technologie.

Maarten Timmers Verhoeven: “Vorig jaar hebben we met Zhomer Media Business zowel Forty7 als Scripta overgenomen. We zijn volop aan de slag gegaan om het beste van beide proposities, namelijk content en lead conversie, te integreren en voor klanten verder te verbeteren. Dit ging gepaard met noodzakelijke kostenreducties waardoor Forty7 nu, mede dankzij David Vink, een uitstekende basis en structuur heeft voor verdere ontwikkeling van de dienstverlening voor onze klanten”.

David Vink: “Met de doorgevoerde maatregelen van het afgelopen jaar, leidend tot deze fusie, is voor mij de klus geklaard en is het tijd voor de volgende uitdaging. Ik wil de volle breedte van de communicatie en media-industrie weer proeven en ga mijn kennis, ervaring en netwerk daarvoor inzetten. Ik richt mij op media-exploitanten in digitale transformatie, agencies en merken die zelf willen gaan publiceren”.


VOOR MEER INFORMATIE:

Maarten Timmers Verhoeven
maarten.timmersverhoeven@forty7.nl – 06 51 82 45 63
Erik Jansen
erik.jansen@forty7.nl – 06 53 97 75 94
Andries van Oers
andries.vanoers@forty7.nl – 06 42 59 95 09

Forty7
Nieuwe Herengracht 47
1011 RN Amsterdam
www.forty7.nl
020 229 52 27

OVER ZHOMER MEDIA BUSINESS
Forty7 is onderdeel van de holding Zhomer Media Business, waarvan verder onderdeel uitmaken de bedrijven Elektor International Media (print en online uitgaven en e-commerce op gebied van m.n. do-it-yourself elektronica), FWD (het grootste consumenten elektronica platform in de Benelux) en Lenthe Publishers (publicaties en evenementen op het gebied van filantropie, met de titels De Dikke Blauwe en The Fundraiser). Gezamenlijk realiseren onze bedrijven een omzet van circa 13 miljoen euro. Bij Zhomer werken ongeveer 90 medewerkers, met vestigingen in Amsterdam, Aken, Susteren, Groningen en binnenkort Breda. www.zhomer.nl